Rondje sprundel 2018

Rondje Sprundel onder goede omstandigheden verlopen.

Het bestuur kan terugkijken op een goed bezochte en vooral gezellige Rondje Sprundel. Met 15 deelnemers aan de start van de onderdelen 10 en 5 kilometer waren de Road Runners Rucphen goed vertegenwoordigt. Zelfs een aantal cursisten van onze ‘opstapgroep’ hielden op de 5 kilometer hun training, dat komt straks bij het aflopen van de cursus zeker wel goed!

Het bestuur kan terugkijken op een goed bezochte en vooral gezellige Rondje Sprundel. Met 15 deelnemers aan de start van de onderdelen 10 en 5 kilometer waren de Road Runners Rucphen goed vertegenwoordigt. Zelfs een aantal cursisten van onze ‘opstapgroep’ hielden op de 5 kilometer hun training, dat komt straks bij het aflopen van de cursus zeker wel goed! Het bestuur kan terugkijken op een goed bezochte en vooral gezellige Rondje Sprundel. Met 15 deelnemers aan de start van de onderdelen 10 en 5 kilometer waren de Road Runners Rucphen goed vertegenwoordigt. Zelfs een aantal cursisten van onze ‘opstapgroep’ hielden op de 5 kilometer hun training, dat komt straks bij het aflopen van de cursus zeker wel goed!Het bestuur kan terugkijken op een goed bezochte en vooral gezellige Rondje Sprundel. Met 15 deelnemers aan de start van de onderdelen 10 en 5 kilometer waren de Road Runners Rucphen goed vertegenwoordigt. Zelfs een aantal cursisten van onze ‘opstapgroep’ hielden op de 5 kilometer hun training, dat komt straks bij het aflopen van de cursus zeker wel goed!Het bestuur kan terugkijken op een goed bezochte en vooral gezellige Rondje Sprundel. Met 15 deelnemers aan de start van de onderdelen 10 en 5 kilometer waren de Road Runners Rucphen goed vertegenwoordigt. Zelfs een aantal cursisten van onze ‘opstapgroep’ hielden op de 5 kilometer hun training, dat komt straks bij het aflopen van de cursus zeker wel goed!

7

Bekijk ook onze andere berichten:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.