Geslaagde 2e Piet Halters wandeling in Rucphen

 

Op zondag 7 april hield de Road Runners Rucphen wandelgroep de 2e Piet Halters wandeling. De verschillende wandelroutes waren dit jaar veranderd, in meer bosrijke routes. Er waren 350 deelnemers op de wandeling afgekomen, waar het mooie weer natuurlijk aan meegewerkt heeft. Mede door de concurrentie van 2 wandeltochten in de regio.  Alle wandelaars waren ontzettend enthousiast en vertelde na de wandeling dat ze zo genoten hadden. Er liepen ook gezinnen met kinderen mee op de route van de 6 km, een leuke gezinswandeling. Elke wandelaar kon een appel en een pakje drinken meenemen voor onderweg. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Tevens waren de wandelaars ook goed te spreken over de organisatie en het uitpijlen van de routes, wat ons natuurlijk goed deed. Dit is voor ons weer een inspiratie om volgend jaar weer de 3e Piet Halters wandeling te organiseren.

 

We weten allemaal dat wandelen gezond is, bij deze wil ik de aspirant wandelaars uitnodigen om een mee te wandelen met Road Runners Rucphen wandelgroep. Wandelen in een groep is altijd leuker dan alleen, toch?

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Toon Valentijn: tel: 06-15357667 of aamvalentijn@gmail.com. Of mail naar: aschwin@herrmansch.nl.

 

 

 

 

piet halters 1
ph2
ph3

AFSTANDEN

Er is keuze uit 4 afstanden: 6 km, 10 km, 17 km en 30 km. Vooral de 6 km is een leuke wandeling voor het hele gezin. Iedereen is welkom om aan die wandeling deel te nemen.

De 30 km gaat van de kerk van Schijf naar de monumentale kerktoren van Sprundel, zo verder langs de Lourdes grot en kerk van Sint Willebrord naar de kerk en het fraaie kapelletje van Zegge terug naar Rucphen.

De start is vanaf “Wapen van Nassau”, Julianastraat 1, 4715 AT Rucphen. 

Deelname wordt dit jaar €3,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen.

 

 

 INFORMATIE

Voor meer informatie omtrent de wandeling en de Road Runners Rucphen Wandelgroep kunt u terecht bij Toon Valentijn bestuurslid en tochtcoördinator.

De volgende editie vindt plaats op 7 april 2024.

 

 tel: 06-15357667 en e-mail: aamvalentijn@home.nl of rrrucphen@kpnmail.nl.