De eerste Piet Halters wandeling een groot succes!

Afgelopen zondag 2 april 2023 werd de eerste Piet Halters wandeling, georganiseerd door de Road Runners Rucphen wandelgroep, gewandeld.

Het zou een onvergetelijke dag worden, mede door het aantal wandelaars dat aan deze wandeling deelnam. Ook door het goede weer, wat gezien de voorgaande dagen een geluk was, namen er 485 wandelaars deel aan deze wandeling. Dit mag een groot succes genoemd worden!

De wandelaars waren ook zeer te spreken over de organisatie en de omgeving, waarin gewandeld werd.

Hierbij willen wij als Road Runners Rucphen wandelgroep onze grote dank uitspreken aan het Wapen van Nassau, van waaruit de wandeling gestart werd.

We zijn als organisatie, net als de voorgaande jaren, zeer goed ontvangen. Dat smaakt naar meer!

Piet Halters wandeling
Wandelen in Rucphen
Road Runners Rucphen Wandelgroep
Piet Halters wandeling

AFSTANDEN

Er is keuze uit 4 afstanden: 6 km, 10 km, 17 km en 30 km. Vooral de 6 km is een leuke wandeling voor het hele gezin. Iedereen is welkom om aan die wandeling deel te nemen.

De 30 km gaat van de kerk van Schijf naar de monumentale kerktoren van Sprundel, zo verder langs de Lourdes grot en kerk van Sint Willebrord naar de kerk en het fraaie kapelletje van Zegge terug naar Rucphen.

De start is vanaf “Wapen van Nassau”, Julianastraat 1, 4715 AT Rucphen. 

Deelname wordt dit jaar € ??? per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen.

 

 

 INFORMATIE

Voor meer informatie omtrent de wandeling en de Road Runners Rucphen Wandelgroep kunt u terecht bij Toon Valentijn bestuurslid en tochtcoördinator.

De volgende editie vindt plaats op 7 april 2024.

 

 tel: 06-15357667 en e-mail: aamvalentijn@home.nl of rrrucphen@kpnmail.nl.