Piet Halters wandeling!

Op 2 april as. organiseert de Road Runners Rucphen Wandelgroep de eerste Piet Halters wandeling in de gemeente Rucphen. Deze jaarlijkse wandeling, voorheen “wandeltocht gemeente Rucphen” is nu vernoemd naar de medeoprichter en ex-voorzitter Piet Halters.

Vandaar de 1e Piet Halters wandeling die voor een groot gedeelte door de Rucphense bossen gaat.

Daarnaast gaat de wandeling door een groot gedeelte van de gemeente Rucphen. Een mooie wandeling in de natuur, waar je kunt genieten van een bosrijke omgeving en een mooi polderlandschap. 

Piet Halters wandeling

AFSTANDEN

Er is een keuze uit 4 afstanden: 6 km, 10 km, 17 km en 30 km. Vooral de 6 km is een leuke wandeling voor het hele gezin. Iedereen is welkom om aan die wandeling deel te nemen.

De 30 km gaat van de kerk van Schijf naar de monumentale kerktoren van Sprundel, zo verder langs de Lourdes grot en kerk van Sint Willebrord naar de kerk en het fraaie kapelletje van Zegge terug naar Rucphen. De start is vanaf “Wapen van Nassau”, Julianastraat 1, 4715 AT Rucphen.  Deelname is € 3.50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen.

 

 

 INFORMATIE

Voor meer informatie omtrent de wandeling en de Road Runners Rucphen Wandelgroep kunt u terecht bij Toon Valentijn bestuurslid en tochtcoördinator

tel: 06-15357667 en e-mail: aamvalentijn@home.nl of rrrucphen@kpnmail.nl.